miercuri, 7 ianuarie 2009

Take all those wrongs and make them right

Vibreaza ceva.E telefonul cu care ai ajuns sa dormi sub perna. Opaaaa, de cate ore asteptai asta?Nici nu mai stii pentru ca te luase somnul....Dar nu, nu era ceea ce probabil ti-ar fi taiat respiratia, un mesaj..un bip macar [ce ti-e si cu tehnologia asta..de fapt un bip ce e? Un fel de "ma gandesc la tine dar nu am credit":D], era doar un mesaj de la Orange. Hai recunoaste, de cate ori nu ti s-a intamplat asa? Fix de atatea ori incat sa devii brusc un pic mai realista si sa incepi sa-ti dai palme. Pai ba fato, hai sa ne gandim: De ce ai luat orgoliul in brate cand era cazul sa mai lasi si de la tine?, De ce erai a dracu' si indiferenta cand defapt tu aveai dintr-o data 5 batai in plus pe minut?, De ce pedepseai si judecai fara sa-ti dai seama ca nu faci decat sa creezi ziduri in jurul tau si sa indepartezi?, De ce majoritatea lucrurilor le spuneai si le faceai pe dos numai asa..ca sa nu pari slaba[credeai tu]?, De ce nu te-ai batut cu pumnii in piept ca sa zici 'Uite domne', eu vreau cutare si cred asta!', De ce te astepti sa primesti daca nu dai?, Dar de ce te intrebi 'de ce?' si tot nu faci nimic?. Brusc, totul capata sens, dar ce sens...tot ceea ce se intampla se intampla din vina ta! Scuzele aruncate superficial nu-si mai aveau rostul pentru ca nu insemnau nimic, decat alte cuvinte care irosesc timp si energie. Acum ca stii, este totusi greu sa o iei de la inceput, sa faci sa fie bine. Dar...exista totusi un dar [noroc cu el]...depinde numai de tine sa-l gasesti si sa-l intrebuintezi acolo unde are puterea sa schimbe lucrurile.

Asa ca, papusa, nu te mai uita la telefon si pune-ti osul la munca...Take all those wrongs and make them right!

2 comentarii:

andreea spunea...

de cele mai multe ori cand asteptam un mesaj sau ceva un semn sa zic:"da ma se gandeste la mine", atunci napustea orange cu mesaje. si ai dreptate asteptam sa vedem semne dar nu ajutam sa existe,sa fie reale.dar si daca faci ceva in privinta asta si apoi esti profund dezamaggit si zici ca ai incercat dar degeaba ... activ sau pasiv?

Ruxi. spunea...

ideea era ca persoana vinovata avea pretentii si astepta un semn ceva, fara sa faca nimic...dar daca incerci apoi si nu reusesti inseamna ca asa trebuia sa fie nu poti face nimic sa schimbi lucrurile:D daca renunti ai pierdut jocul..